27 May 2023

PARTICIPARE LA ADUNAREA GENERALĂ A A.N.C.M.R.R.A.G, 18 MAI 2023

Submitted by ivan.nicolae

MESAJUL PREȘEDINTELUI CONSILIULUI DIRECTOR

LA ADUNNAREA GENERALĂ A ASOCIAȚIEI NAȚIONALE A CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE  DIN ARMA GENIU ”GENERAL CONSTANTIN N. HÂRJEU„ -18 MAI 2023

    La invitația domnului  colonel (r) Ioan MOCAN,  domnul general- locotenent (r) Ion UNGUREANU, președintele Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”, împreună cu colonel (r) Nicolae IVAN și colonel (r) Paul BRATOSIN, membri ai Consiliului Director, au participat al Adunarea generală Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere  din Arma Geniu ”General Constantin N. Hârjeu„ (ANCMRRAG).

Domnul general-locotenent (r) Ion UNGUREANU a transmis mesajul de apreciere a asociației, a mulțumit pentru invitație și a felicitat membrii structurilor de conducere unanim alese, urându-le mult succes în provocările ce vor sa vină, subliniind disponibilitatea Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” pentru întărirea cooperării bilaterale.

Activitatea s-a desfășurat într-o atmosfera sobră și lucrativă,  în sala ”Cinema” a Cercului Militar Național din București și s-a bucurat de prezența distinșilor invitați, reprezentanți ai structurilor asociative din domeniul apărării, partenere și colaboratoare: colonel (r)  Gheorghe MATEESCU, vicepreședinte al Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria” și președinte al Asociației Naționale a Paraștuștilor Militari; colonel (rtr) Ulisse MIROIU, membru al Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”, ofițeri în rezervă și în retragere, membri a Aociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere  ”Alexandru Ioan CUZA”.

Adunarea a fost deschisă de președintele de onoare, domnul colonel (rtr) Marian GARGAZ care a prezentat membrilor Consiliului Director Central realizările și, mai ales, disfuncționalitățile din ultimii 4 ani, propunându-l pe colonelul (r)  Ioan  MOCAN  pentru un nou mandat de președinte al Asociației.

În urma dezbaterilor, cu unanimitate de voturi, au fost aprobate documentele statutare, a fost reales colonelul (r)  Ioan  MOCAN  în funcția de președinte al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere  din Arma Geniu ”General Constantin N. Hârjeu” și au fost aleși membrii noului Consiliu Director Central.

 Felicitări și mult succes!

 Colonel (r) Nicolae IVAN, Director de Relații Publice