12 Sep 2022

DESCHIDEREA ANULUI DE ÎNVĂȚĂMÂNT 2022-2023 LA COLEGIUL NAȚIONAL MILITAR ”ȘTEFAN CEL MARE”, CÂMPULUNG MOLDOVENESC, LA DATA DE 05.09.2022

În data de 05.09.2022, domnul col. (rtr) Ioan MOCAN, vicepreședinte al Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, cu sprijinul CEC-sponsor oficial, a participat la ceremonia de deschidere a anului de învățământ 2022-2023, la sediul Colegiului Național Militar ”Ștefan Cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc.

Cu acest prilej, domnul col. (r) Ioan MOCAN a dat citire Mesajului președintelui Consiliului Director și a înmânat șefei promoției 2018-2022, fostei elev plutonier adjutant Daria F. BALAHURA, în prezent student militar, absolventă cu media generală 9, 89,  recompensa în bani, oferită anual de către Fundaţia “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, cu sprijinul CEC-sponsor oficial.

Cu aceeași ocazie, conform tradiției Fundației, reprezentantul acesteia a oferit  burse sociale elevei sg. maj Alexandra I. GICOVANU și elevei plt. maj. Ana-Maria D. COTLEȚ.

Ceremonia s-a bucurat de prezența a numeroase personalități, printre care: general-maior Cristian-Daniel DAN, locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre, foști comandanți ai colegiului, reprezentanți ai administrației publice locale, M.A.I., cadre didactice și instructori, membri ai familiilor și prieteni.

Un an școlar bun, cu reușite remarcabile și plin de bucurii!

Col. (r) Nicolae IVAN