2 Feb 2020

APELUL președintelui Consiliului Director al Fundației „SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINȚĂ”

Submitted by ivan.nicolae

Noi, Fundaţia „SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINŢĂ”, suntem partenerul dedicat și loial al Forțelor Terestre Române, recunoscuți de Guvernul României ca fiind de utilitate publică!

Fundația îşi doreşte să contribuie la promovarea valorilor Forțelor Terestre prin sprijinul personalului militar, civil şi al membrilor de familie ai acestora aflați în situații deosebite, prin recunoașterea performanţelor profesionale ale personalului, ale elevilor și studenților din instituțiile militare de învăţământ, prin omagierea eroilor și promovarea tradițiilor militare.

 

Ajută-ne să putem ajuta!

Credem că fiecare dintre noi poate face mai mult, poate fi mai bun, mai generos, mai apropiat de ceilalţi. Putem ajuta camarazii în nevoie prin participarea la acțiunea de strângere de fonduri, iar sprijinul dumneavoastră este vital pentru îndeplinirea scopului și obiectivelor fundației, astfel: :

1.  

direcţionând 3, 5%, din impozitul pe venit pentru anul 2019, prin completarea Formularului 230 (appendice 1);

2.  

participând activ la campania “Dă un leu, pentru colegul tău !”, prin donarea unui leu, lunar, respectiv a 12 lei, anual (appendice 2);

3.  

plata cotizației anuale, de 60 de lei, de către membrii Fundației;

4.  

înscrierea de noi membri în Fundație.

 

Unindu-vă forțele cu noi putem îmbnunătăți solidaritatea  umană, camaraderia profesională, promovarea a imaginii și valorilor Forțelor Terestre.

Optati pentru o organizaţie dedicată, care sprijină efectiv personalul din armată.

Suntem o organizaţie serioasă și transparentă cu 10 programe în derulare, în care peste 70% din fondurile acumulate sunt alocate pentru proiecte/acţiuni umanitare şi caritabile.

Adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care au sprijinit moral şi material Fundaţia în activităţile desfăşurate timp de 12 ani în serviciul Forțelor Terestre și sperăm să fiți tot mai mulți alături de noi în proiectele viitoare.

Rezultatele obţinute până în prezent nu ar fi fost posibile fără ajutorul vostru, iar încrederea acordată ne onorează şi ne obligă să fim şi mai buni !

 ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI1

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR

General-locotenent (r)

                                       dr. Ion UNGUREANU