15 Nov 2018

ANIVERSAREA ÎMPLINIRII A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE

ANIVERSAREA ÎMPLINIRII A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE
- LA MULȚI ANI ROMÂNI! LA MULȚI ANI ROMÂNIA UNITĂ!  -

Domnul general-locotenent (r) Ion UNGUREANU, președintele Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a participat la ADUNAREA FESTIVĂ DEDICATĂ ÎMPLINIRII A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE, organizată de către Asociația Națională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, în data de 13.11.2018, în sala de marmură a Cercului Militar Național.

Cu acest prilej, domnului general-locotenent (r) Ion UNGUREANU i-au fost acordate MEDALIA și DIPLOMA ANIVERSARĂ A CENTENARULUI MARII UNIRI, de către domnul general-maior (r) prof. univ. dr. Visarion NEAGOE, președintele A.N.C.E.”R.M.”.

La eveniment au participat înalți reprezentanți ai Președinției și Guvernului României, Academiei Oamenilor de Știință din România, Casei Regale a României, Ministerului Apărării Naționale, Statului Major al Apărării, președinții Asociațiilor și Fundațiilor din domeniul M.Ap.N., M.A.I., M.A.E., S.R.I., S.I.E., primarul  sectorului 5 din București, membri și simpatizanți ai A.N.C.E.”R.M.”.

Col. (r) Nicolae IVAN

Tags: