17 Jun 2018

ÎNCHEIEREA ANULUI ȘCOLAR 2017-2018

Submitted by ivan.nicolae

In data de 14.06.2018 s-au desfășurat festivitățile dedicate încheierii cursurilor anului de învăţământ 2017-2018, la sediul Colegiilor Naționale Militare - eveniment emoționat, plin de semnificații, care reprezintă un nou început pentru elevii instituțiilor militare de învățământ.

Ca în fiecare an, la invitatția comenzii Statului Major al Forțelor Terestre,    Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, continuând tradiția, a acordat premii și donații de studii, în bani, elevilor meritorii admiși la prestigioase  Academii Militare din Statele Unite ale Americii (Terestre, Navale și Aeriene) și câștigătorilor olimpiadelor naționale. 

Consiliul Director al Fundației a fost reprezentat, la evenimentele solemne, de către col. (r) Iulian BOERU, vicepreședinte -  la  C.N.M. “Ștefan Cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc, și de către col. (r) Nicolae IVAN, director de relații publice - la C.N.M. “Dimitrie Cantemir”, Breaza.

La activitățile dedicate elevilor instituțiilor militare de învțământ de elită, într-o ambianţă sobră şi elegantă, încărcată de solemnitatea momentului, au participat: reprezentanți ai Ministerului Apărării Naţionale, Statelor Majore ale Forțelor Terestre, Aeriene și Navale, Academiei Tehnice Militare, Direcției Calitatea Vieții, Colegiului Naţional de Apărare, Inspectoratelor Şcolare Judeţene, Asociațiilor și Fundațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere, autorităților locale, sponsorilor, numeroaselor Organizații neguvernamentale, părinți, rude și prieteni.

DIRECTOR RELAȚII PUBLICE

Col (r) Nicolae IVAN