28 Feb 2023

VIZITA DE INFORMARE LA BATALIONUL 265 POLIȚIE MILITARĂ ”TUDOR VLADIMIRESCU”-BUCUREȘTI

În data de 17 februarie 2023, la invitația domnului locotenent-colonel STOICESCU, comandantul Batalionului 265 Poliție Militară ”Tudor VLADIMIRESCU colonelul (r) Nicolae IVAN și colonelul (r) Paul BRATOSIN, membri ai Consiliului Director al Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” au continuat seria vizitelor de informare, la sediul M.U. și U.M. din garnizoana București.

Personalul B. 265 PM a fost informat, nemjlocit, cu privire la scopul, obiectivele, activitățile desfășurate de către Fundație în cei 15 ani de eforturi în slujba exclusivă a personalului Forțelor Terestre, prioritățile pentru perioada următoare ale acesteia, precum și cu referire la nevoile de sprijin reciproc.

Pe durata prezentării Fundației a fost argumentat APELUL președintelui Consiliului Director al Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” cu privire la solicitarea sprijinului către Fundație prin: redirecționarea a 3,5 % din impozitul pe venitul anului 2022, înscrierea și plata cotizației de membru, participarea la Campania ”Dă un leu pentru colegul tău”, donații și alte modalități identificate .

În numele domnului general-locotenent (r) Ion UNGUREANU -președinte- și al membrilor Consiliului Director, mulțumim locotenent-colonelului STOICESCU și personalului B, 265 PM pentru oportunitatea oferită și deschiderea spre dezvoltarea relațiilor de cooperare cu Fundația.

AJUTAȚI, PENTRU A VĂ PUTEA AJUTA!

”ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI”

DIRECTOR DE RELAȚII PUBLICE, COLONEL (r) NICOLAE  IVAN