7 Jan 2021

VIZITA ȘEFULUI DIRECȚIEI RELAȚIA CU PARLAMENTUL LA SEDIUL FUNDAȚIEI: 03 DEC 2020

Submitted by ivan.nicolae

În data de 03.12.2020, o echipă a Direcției Relația cu Parlamentul, din cadrul Ministerului Apărării Naționale, compusă din colonel Claudiu Vicențiu TOMA, șeful structurii și locotenent-coloenl Dan Mihai DINCĂ, a efectuat o vizită de informare/documentare la sediul Fundației ”Sfăntul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”.

Datele și informațiile necesare au fost prezentate și susținute de către col. (r) Paul  BRATOSIN, secretarul Consiliului  Director și au făcut referire la: îndeplinirea criteriilor și condițiilor prevăzute în Ordinul nr. 161/2018, acțiunile desfășurate de către Fundație pentru promovarea imaginii instituției militare/militarilor români, numărul și importanța activităților desfășurate în sprijinul militarilor în activitate din Forțele Terestre Române, inclusiv pentru protecția împotriva pandemiei de Covid-19,  numărul beneficiarilor acțiunilor, cooperarea cu alte structuri din cadrul Miniaterului Apărării Naționale, nevoile de sprijin din partea Direcției Relația cu Parlamentul și obiectivele Fundației pentru anul 2021.

 Concluzia vizitei a constat în recunoașterea utilității și importanței misiunii / sarcinilor Fundației, precum și în asumarea necesității dezvoltării și extinderii cooperării bilaterale.

 CONSILIUL DIRECTOR AL FUNDAȚIEI ”SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINȚĂ”