31 Jan 2023

TROFEUL FUNDAȚIEI ACORDAT LOCOTENENT-COLONELULUI OCTAVIAN BĂRBULESCU

În data de 18 ianuaire 2023, într-o atmosferă festivă, domnul general-locotenent (r) Ion UNGUREANU, în calitate de președinte, a acordat Trofeul Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”, domnului locotenent - colonel Octavian BĂRBULESCU, comandantul Batalionului 500 Sprijin/Statul Major al Forțelor Terestre, ”General de Divizie Gheorghe RUSESCU”.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul Fundației din București, strada Antiaeriană, nr. 87, sector 5 și s-a concretizat în recunoașterea sprijinului constant și consistent acordat Fundației de către  domnul locotenent - colonel Octavian BĂRBULESCU, în scopul îndeplinirii misiunii acesteia, de participare la creșterea calității vieții personalului militar și civil în activitate, în rezervă, în retragere și la pensie din Forțele Terestre Române.

Felicitări domnule locotenent - colonel BĂRBULESCU, sperăm în continuarea cooperării bilaterale, mai ales în suportul acordat CTF ”Sfânta Elena”-Corabia, succes deplin în activitățile viitoare, bucurii, pace, sănătate și La Mulți Ani!

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

DIRECTOR DE RELAȚII PUBLICE, COLONEL (r) NICOLAE IVAN