25 Oct 2019

TABĂRA DE VARĂ 2019 C.T.F. “Sfânta Elena” CORABIA- S.M.M.S.O.F.T. PITEȘTI

Submitted by ivan.nicolae

În perioada 12-16.08.2019, un grup de 17 copii/tineri, însoțiți de către 2 instructori și sub conducerea doamnei directoare Carmen Diana MIULESCU, din cadrul CASEI de TIP FAMILIAL (CTF) “Sfânta Elena” – Corabia, au participat la TABARA DE VARĂ 2019, desfășurată în localitățile Pitești (la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre), Slatina, Vidraru, Poenari, Curtea de Argeș și Câmpulung-Muscel.

Activitatea, cu caracter de continuitate, începând cu anul 2009, s-a desfășurat în condiţii excelente, în garnizoanele Târgovişte, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Curtea de Argeş, București, Craiova, Predeal, Breaza și Câmpulung-Muscel, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Terestre și cu fonduri asigurate de către Fundaţia “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă.

Copiii/tinerii au apreciat activitățile derulate, petrecănd clipe de neuitat, aflând lucruri noi și exprimându-și admirația pentru militarii Forțelor Terestre.

Scrisoarea de multumire a C.T.F. „Sf. Elena” Corabia adresată

Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de  Biruință”

 și Statului Major al Forțelor Terestre

      Vă transmitem prezenta scrisoare de mulțumire ca semn de apreciere și respect față de felul în care ați tratat propunerea noastră de colaborare.

        În numele colectivului și al copiilor, vă adresăm sincerele noastre mulțumiri pentru sponsorizarea unei tabere anuale la mare sau la munte, de cinci zile, în urma căreia comportamentul copiilor/tinerilor la școală și în casă a evoluat în bine.

        Având în vedere faptul ca numărul absențelor nemotivate și mediile bune obținute la școală reprezintă criterii în selectarea copiilor pentru a se bucura de frumusețile țării, aceștia au fost motivați să învețe cât mai bine și să frecventeze cursurile școlare.
       Cu această ocazie copiii/tinerii au avut ocazia ca anul acesta să cunoască Piteștiul, împreuna cu obiectivele turistice. Datorită acestor progrese, tot mai mulți tineri care termină o scoală sunt integrați socio- profesional la ieșirea din sistem.

      Progresele la învățătură nu pot face altceva decât să ne bucure, dar acest lucru nu ar fi posibil fără sponsorizarile dumneavoastră cu rechizite, culegeri și caiete speciale de lucru care îi ajută foarte mult pe elevii noștri în procesul informativ-educativ.

     În dezvoltarea personală arta are un loc foarte important, iar prin pictura putem descoperi foarte multe lucruri despre noi înșine și ne putem descoperi valențe pe care nu le cunoaștem.

    În speranța unei colaborari viitoare la fel de avantajoase, vă mulțumim și vă dorim mult succes în tot ceea ce faceț!

                                                                           Cu stimă,

Piticii corăbieni!

      Consiliul Director al Fundaţiei, adresează sincere mulțumiri Comenzilor Statului Major al Forțelor Terestre și Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre, gazda activității, pentru cooperarea constantă și suportul acordate în realizarea evenimentului.

DIRECTOR RELAȚII PUBLICE

Colonel (r) Nicolae IVAN