24 Dec 2022

TÂRGUL DE CRĂCIUN ORGANIZAT DE SMFT, 20 DEC. 2022

Submitted by ivan.nicolae

În data de 20.12.2022, la invitația comenzii Statului Major al Forțelor Terestre (SMFT), colonelul (r) Nicolae IVAN, director de relații publice și colonelul (r) Paul BRATOSIN, secretarul Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” au reprezentat Fundația, în calitate de co-organizatoare, alături de SMFT, la activitățle dedicate Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului nostru, Domnul IIsus Hristos, organizate în incinta cazărmii SMFT.

Evenimentul a fost coordonat de către domnul general-maior Constatntin - Adrian CIOLPONEA, comandantul Comandamentului Componentei Terestre și condus, efectiv și cu mare succes, de către colonelul Mihai PÎRVA, directorul Statului Major al Forțelor Terestre. 

Activitățile s-au desfășurat în sala de festivități și pe platoul U.M. și au fost organizate în beneficiul copiilor cadrelor militare și personalului civil din cadrul SMFT. Copiii au recitat poezii, au făcut fotografii instant, au asistat la programe artistice dedicate lor și au primit multe și importante cadouri de la Moș Crăciun care a sosit fix la ora 12.00, cu o autospecială a Poliției Militare.

Numerosului public participant, constituit din personalul SMFT, Comandamentului Forțelor Întrunite, Comandamentului Diviziei Multinaționale Sud-Est, NATO FORCES INTEGRATION UNIT, Comandamentului Logistic Întrunit, Comandamentului Comunicației și Informaticii, Direcției Generale Management Resurse Umane și al altor U.M. și M.U. din garnizoana București, i-au fost prezentate diferite programe artistice susținute de Cercurile Militare Medgidia, Craiova, Curtea de Argeș, Grupul de colindători al Brigăzii 30 Gardă,  Muzica Militară a garnizoanei Brăila și Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, în intervalul orar 10.00-18.00:

Evenimentul a înregistrat un succes răsunător și sperăm în continuarea acestuia!

Felicitări și mulțumiri organizatorilor. 

Crăciun Fericit! Bucurie, liniste, pace și bunătate sufletească1

DIRECTOR DE RELAȚII PUBLICE, Colonel (r) Nicolae IVAN