5 Oct 2021

FUNDAȚIA A PREMIAT CÂȘTIGĂTORII COMPETIȚIEI „SUBOFIŢERUL/SOLDATUL ANULUI 2021, ETAPA: DIVIZIA 4 INFANTERIE–GEMINA”.

Submitted by ivan.nicolae

În data de 01 octombrie 2021, s-a desfășurat ceremonia de premiere a câștigătorilor competiţei aplicativ-militare „Subofițerul/soldatul anului 2021 în Divizia 4 Infanterie-Gemina”, în garnizoana Zalău, la sediul Batalionului 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu”.

Competiția a fost organizată de către D. 4 I., sub coordonarea Statului Major al Forțelor Terestre, în cooperare cu Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”.

Ceremonia de premiere a fost condusă de domnul general-maior Dorin BLAIU, comandantul Diviziei 4 Infanterie, la a cărui invitație, Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” a fost reprezentată de colonelul (rtr) Iulian BOERU, vicepreședinte, care a acordat câștigătorilor competiției diplome și premii în bani, în valoare totală de 600 lei, astfel:

la categoria subofiţerilor: locul I- Plt. Costinela-Silvana MIRON;

-  la categoria soldaților și gradaților profesioniști: locul I-cap. cls. III Alin –Stelian DANCIU.

Domnul general-maior Dorin BLAIU, comandantul Diviziei 4 Infanterie, a mulțumit reprezentatntului Fundației pentru loialitatea și sprijinul susținut acordat personalului militar și civil din divizie.

În alocuțiunea sa, domnul colonel (rtr) Iulian BOERU, a transmis felicitările domnului general-locotenent (r) Ion UNGUREANU, președintele Fundației și a reafirmat determinarea conduccerii Fundației în promovarea performanței profesionale, chiar și în condiții special, de riscuri sanitare generate de Sars-Cov-2.

  Felicitări tuturor și succes în competiția finală, de la nivelul Forțelor Terestre Române!

                                         Împreună suntem mai puternici!

 DIRECTOR RELAȚII PUBLICE, Col. (r.) Nicolae IVAN