25 Oct 2019

DESCHIDEREA ANULUI ŞCOLAR 2019-2020-C.N.M. DIN CADRUL FORȚELOR TERESTRE

În data de 09.09.2019 s-au desfășurat festivitățile dedicate deschiderii anului şcolar 2019-2020, la sediile Colegiilor Naționale Militare “Dimitrie Cantemir”- Breaza și “Ștefan cel Mare”-Câmpulung Moldovenesc.

Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” a acordat premii, în valoare de 500 de lei, șefilor promoției 2019, din fiecare colegiu militar, ca recunoaștere a meritelor și rezultatelor deosebite obţinute de-a lungul anilor de liceu: doamnaLorena PANĂ, studentă la Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”             - șef de promoție la CNM ”Dimitrie Cantemir” și domnului Răzvan MOLDOVANU, cadet al prestigioasei United States Air Force Academy, Colorado Springs -șef de promoție la CNM ”Ștefan cel Mare”.

La invitația comenzii Statului Major al Forțelor Terestre, domnul col. (rtr.) Iulian BOERU, vicepreședinte al Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a participat la festivitatea organizată  la Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”-Breaza.

Le emoționantul eveniment, au fost prezenți reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai Ministerului Educaţiei Naţionale, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, oficialităţi ale administraţiei publice locale, părinţi, cadre militare în activitate şi în rezervă, personalul instituţiei.

Mult succes tuturor elevilor colegiilor naționale militare.

Colegiul National Militar Dimitrie Cantemir, din Breaza, are 469 de elevi, dintre care 120 in clasele a IX-a. Colegiul National Militar Stefan cel Mare din Campulung Moldovenesc are 471 de elevi, dintre care 120 in clasele a IX-a.

Col .(r.) Nicolae IVAN