24 Oct 2022

DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI MILITAR - 2022

DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI MILITAR – 2022;

ȘCOALA MILITARĂ DE MAIȘTRI MILITARI ȘI SUBOFIȚERI A FORȚELOR TERESTRE

În data de 21.10.2022, la invitația comenzii Statului Major al Forțelor Terestre, domnul col. (rtr) Iulian BOERU, vicepreședinte al Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a participat la festivitatea depunerii jurământului militar la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre - Pitești.

Cu acest prilej, domnul col. (rtr) Iulian BOERU a dat citire Mesajului președintelui Consiliului Director, domnul general-lococtenent (r) Ion UNGUREANU.

Ceremonia s-a bucurat de o prezență numeroasă și selectă, printre care amintim: domnul general de brigadă Liviu Marian MAZILU, șeful Direcției Logistice/Statul Major al Apărării, domnul colonel Adrian POPESCU, locțiitorul pentru Operații și Instrucție al șefului Statului Major al Forțelor Terestre, reprezentanți ai adiministrației publice locale și ai M.A.I., foști și actuali comandanți de unități militare din garnizoană, cadre didactice și instructori, membri ai familiilor și prieteni.

Putere de muncă, dăruire, rezistență la sacrificiu și mult succes în meseria vocațională a armelor!

ÎMPREUNĂ SUNTEM AMI PUTERNICI!

DIRECTOR RELAȚII PUBLICE Col. (r) Nicolae IVAN