23 Aug 2019

ÎNĂLȚAREA ÎN GRAD LA A.F.T. - 2019

În perioada 25-26.07.2019, la invitația comenzii Statului Major al Forțelor Terestre, colonelul (r) Nicolae IVAN, director de relații publice în cadrul Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a participat la festivitatea și ceremonia militară dedicate înălțării în grad a celor 271  de absolvenți - ofițeri pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii și Serviciul de Informații Externe- ai promotiei "Nicolae Bălcescu-200" din cadrul Academiei Fortelor Terestre - Sibiu.

Cu acest prilej, colonelul (r) Nicolae IVAN a înmânat șefului de promoție, sublocotenent Ariadna-Ecaterina GUȚĂ, media 9,59, recompensa, în bani, oferită de către Fundaţia “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”.

La emoționantul eveniment, alături de cei mai tineri ofițeri ai Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională al României, au fost prezenți domnul general Nicolae CIUCĂ-șeful Statului Major al Apărării, domnul generalul maior Dorin BLAIU-comandantul Componentei Operaționale Terestre și locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Terestrereprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române, oficialități publice locale și centrale, cadre didactice și instructor, familii și prieteni ai absolvenților.

Col. (r)

Nicolae IVAN