6 Nov 2020

ÎNĂLȚAREA ÎN GRAD LA AFT și ȘMMMSOFT- 2020

Submitted by ivan.nicolae

În data de 30 iulie 2020, în condiții de distanțare socială, generate de pandemia Sars-Cov-2, s-au desfășurat festivitățile și ceremoniile militare dedicate înălțării în grad a  ofițerilor-promoția 2020, absolvenți ai cursurilor Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae BĂLCESCU”-Sibiu, a subofițerilor și maiștrilor militari-promoția 2020, absolvenți ai cursurilor Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ”BASARAB  I”-Pitești.

Cu acest prilej, urmând tradiția, Fundaţia “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţăa acordat șefilor de promoție scrisori de felicitare și premii în bani, astfel:

1.  

sublocotenentului (Art. și Ra.) Livia-Nicoleta BÂRSAN, șef de promoție 2020 la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae BĂLCESCU”, cu media 9,57;

2.  

maistrului militar cls. V (Auto) Mădălina-Maria POPA, șef de promoție 2020 la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ”BASARAB I”, cu media 9,38. Premiul Fundației a fost oferit de către colonel Romică BURCUȘ, locțiitorul pentru Operații și Instrucție al șefului Statului Major al Forțelor Terestre.

Consiliul Director al Fundației ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” își exprimăconsiderația pentru șefii de promoție și mulțumește familiilor, profesorilor și instructorilor acestora pentru educația și excelența demonstrate.

Apreciem pasiunea și râvna pe care le au și ne așteptăm să persevereze și să devină personalități puternice și creative, parte a elitei Armatei României.

Suntem  mândri de șefii de promoție 2020 și avem încredere în viitorul Instituției Militare!

 DIRECTOR RELAȚII PUBLICE 

Col. (r) Nicolae IVAN